måndag 16 juni 2008

One size fits none!


Idag är sista riktigt lediga dagen i sommar. Sen kör jag på i full fart. Självklart kommer jag inte att jobba varje dag men jag tror inte jag kommer att känna mig särskilt ledig. Imorgon går jag intro för andra gången på en annan avdelning, jag hoppas och tror att det kommer gå bra.

Idag ska jag göra så lite som möjligt. Har redan gått en promenad på en timme (utan hund, mamma har kidnappat henne) vilket kändes nog ambitiöst för att räcka hela dagen. Kollar på säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. Älskar den serien. Alla är så jävla olyckliga, det känns väldigt realistiskt och bra. And finally some awesome lesbian action, yey! Very nice. Just det här avsnittet råkar ha fransk undertext, jag kan inte låta bli att läsa den och bli glad när jag faktiskt förstår nånting. Saknar att läsa språk. Saknar att läsa nåt över huvud taget som jag faktiskt är bra på. Men men.

I senaste numret av Solo(very glossy girly magazine) följde det med en bikini. "One size fits all". One size fits absolutely nobody! Nu pratar jag inte för egen del, varken Jojo eller Ohana eller jag kan ha den, och vi har totalt olika storlekar. Tror inte det finns såna kroppar som passar i one size. Alltså verkligen PASSAR, inte bara får på sig. Nix, de finns inte. It's a true urban legend. Till och med modellen på framsidan av tidningen såg ut att ha hängtuttar och hängmus (hur är det möjligt?!) i bikini-helvetet. Varför kan de inte bara skicka med ett solpuder? Ett sånt behöver jag faktiskt, och jag är helt säker på att det inte kommer få mina tuttar att se hängiga ut. Så det så.

Inga kommentarer: