lördag 13 oktober 2012

I can't run from myself, there's no place to hide.

Så otroligt skönt med en helt oplanerad dag. Inget jobb, inga måste, inget alarm. Jag vaknade av mig själv, åt frukost framför ett Vänner-avsnitt med en myskisse i knäet, och gick ut en sväng. Sen åkte jag med mamma till Storheden, jag köpte knappt nånting men det gjorde däremot hon. Man ska ALDRIG låta mamma gå in på en hästaffär, för hon kommer sig aldrig ut därifrån. Jag var sjukt nära att köpa en gitarr men jag har faktiskt inte råd just nu, jag får försöka plocka fram mitt berömda tålamod.

Sen gick jag till gymmet och körde intervaller en timme på löpbandet. Jag gjorde likadant som förra gången: gå fyra minuter, springa sex minuter och så vidare, och de sista tio minuterna ökade jag farten och sprang allt jag hade. Sen gick jag hem och dog, i princip. Jag skulle behöva städa, men släcker man lamporna syns det inte att det är dammigt! Kanske imorgon, men då kommer jag säkert på tusen andra saker som är roligare.

Nu ska jag gå och handla mig nåt gott och bädda ner mig framför en film. Sparar party och dansa-pausa till en annan helg. Inte nästa helg för då jobbar jag och Anette mördarpass, men kanske helgen därpå. Den 3e november är jag bjuden på Halloween-fest och jag är sugen på att gå, men vad ska jag klä ut mig till? Jag har en idé som jag verkligen gillar men jag har nog inte tid och pengar att genomföra den. Men jag får tänka så det knakar så kanske jag kommer på nåt genialt. Jag bjuder på en riktigt gammal bild från Halloween 2007 när jag var utklädd till pirat. Den piratklänningen har jag faktiskt kvar på vinden, men jag skulle tro att den är rejält för stor nu...



Inga kommentarer: