torsdag 8 oktober 2009

Alltid lika roligt!


Precis som tidigare år har qx.se intervjuat årets idoldeltagare. Med en extra lång Mariette-intervju, det tackar vi för! Hur som helst frågar qx alltid "hur gay är du på en skala?" och det finns alltid svar som är lite roliga.

Calle: Jag har funderat på det där alltså, som många andra säkert också gjort. Och jag har alltid varit öppen för det och aldrig sett något problem i vem man skulle bli kär i. Sen är det väl inte meningen att alla ska vara gay heller, och jag är nog inte det. Men jag är öppen för idén, och det har jag alltid varit. Så jag får säga fem.

"Sen är det väl inte meningen att alla ska vara gay heller, så jag är nog inte det." Det tyckte jag var gulligt sagt! Det lät lite som uteslutningsmetoden, gaykvoten är redan fylld så jag håller mig på den straighta sidan, typ. I like Calle!

Eddie: Det beror ju på vad man menar med gay, jag är väldigt känslig och snäll. Tre?

Ja om det är där skon klämmer så steg plötsligt antalet homosexuella i min vänkrets med flera hundra procent! Hehe.

Reza: Jag beundrar tjejer som har snygg stil och för sig respektfullt, men jag tänder inte på tjejer. Så...tre?

Bara som parentes kan nämnas att homosexualitet inte är förbjudet enligt strafflagen i Indonesien, men i Acehprovinsen har man sedan 2002 infört Sharialagar, vilket inte är så positivt för HBT-personer, minst sagt. Och i Södra Sumatra har man ganska nyligt introducerat fängelsestraff och feta böter för samkönade sexuella relationer. Inte ett semesterställe för mig, med andra ord.

Och sist men inte minst Mariettes svar på om hon ser sig som homo-eller bisexuell: Jag har haft både och, men just nu måste jag säga att jag är helt gay såklart efter som jag är tillsammans med en tjej och har varit det i snart tre år.

Vilken jättekonstigt formulering. Jag undrar hur länge man ska ha varit tillsammans för att börja räkna sig som hel-homo? Jag trodde det låg mer i feelingen. Inte för att definitioner är så jävla viktiga över huvud taget så länge man själv trivs med den man är.

Jaja, imorgon är det fredagsfinal och då röstar vi på Mariette, Tove och Erik!

1 kommentar:

Hardcore Baby Dyke sa...

Du är så söt och underbar!
Jag älskar dig! PUSS!
I'm just SO gay. SO GAY! ;)
And so are you! ;D
<3