söndag 10 augusti 2008

Just because you're paranoid....


...it doesn't mean that you aren't followed.

Så sant som det är sagt. Jag har drabbats av en stark lust att städa ur mitt skafferi. Med blekmedel och Agent Orange. Jag har nämligen fått för mig att jag är förföljd av larver. För inte så länge sen fick Ellifiore en otrevlig överraskning när hennes nyponsoppa fick en hel del tuggmotstånd. Det var tyvärr inga klumpar, utan små larver som hon smaskade i sig.

Och bara för ett par dagar sen berättade Ohana om att hon fått larver i sitt nyinköpta knäckebröd. Två gånger! Knäckebrödet var köpt på Hemköp, bara så ni vet. Så nu väntar jag bara på att larverna ska invadera mitt hem och mitt skafferi. Jag kan erkänna att jag är lite paranoid så fort jag ska laga mat.

Åh en macka, mums....LARV!! Oj, nej, damm var det visst....LARV!! Nej, ludd....LARV!! Jaha det var ett corn flakes.... Och så vidare och så vidare. Snart kan jag inte äta maten längre utan kan bara sitta och titta på den på ett tvångsmässigt sätt. Nej, jag skojade bara, så illa är det inte. Men tänk lite extra på käket nu när det är rötmånad och allt. Om inte ni också vill ha lite extra tuggmotstånd i maten!

Inga kommentarer: