torsdag 29 maj 2008

Solen skiner faktiskt idag

Idag har jag varit på mitt första intro på äldreboendet där jag ska jobba i sommar. Det kändes bra! Visserligen är allt en enda röra och jag är mest vilsen och i vägen än så länge. Men det verkar vara en bra grupp! Det var en bra blandning av killar och tjejer, vilket minskar risken för skitsnack som tyvärr kan finnas på kvinnliga arbetsplatser...vill ju inte vara ofeministisk men fan vilket tjatter det kan bli på kvinnor ibland... Hur som helst så trivdes jag med gänget på en gång, vilket är en otrolig lättnad. Själva jobbet lär bli ganska tungt, många av de äldre är väldigt dåliga, men man är ju ofta två stycken så man klarar det. Blev än en gång utpekad som en pojke, vet inte om jag har så speciellt manliga drag, men men.

Ska gå en introdag imorgon också, fick sovmorgon till åtta eftersom man tydligen måste ha elva timmars rast mellan två pass...vilket chefen naturligtvis inte talat om för mig, men jag ska fan sova min extra timme. Känner redan att mina fötter kommer att få kämpa i sommar, men det är ju bara bra. Och på måndag blir det gymkort!

Ska härefter bli exemplarisk, balanserad och avundsvärd människa utan fel och brister. Eller inte. Men en tajtare rumpa kanske man kan åstadkomma i alla fall. Hur som helst tror jag att det kommer att bli en väldigt trevlig sommar.

Inga kommentarer: