söndag 18 maj 2008

Tänk att det är söndag varje vecka


Den här helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag och Jenny ute med vovvarna och sen såg vi film. Och igår var Ohana jättesnäll och bjöd mig på middag på Thai Siam och sen hade Ellifiore bakat smarriga cupcakes till oss. Väldigt mysigt har det varit. Alla har varit väldigt snälla och bjussiga sen jag deklarerade att jag är väldigt fattig, det var ju inte riktigt meningen men jag är ju glad och tacksam förstås. Jag lovar att bjuda igen när jag har råd! Klurar redan på vad jag ska göra för smarrig middag nån gång i framtiden.

Har känt mig duktig idag eftersom jag har gått ganska långt med hunden fast det är pissväder. Nu får det ge sig! Jag vill ha lite sol och värme. Man blir inte inspirerad till nånting. Inte att blogga heller, det kanske märks. Bla bla och ännu mer bla.

Nu har jag i alla fall inspirerat mig själv till en kopp te, så det ska jag ta och göra. Kanske har jag nåt vettigare att skriva om en annan dag. Eller så inte, vem vet.

Dagens Sex and the City-fråga:
- When it comes to relationships, is it smarter to follow your heart or your head?

Personligen tycker jag att det är bäst att följa hjärtat, hjärnan, och även det man har mellan benen. Det är inte ofta man tar med det, men hjärtat och hjärnan kan inte få bestämma allt! En relation kan vara riktigt Good On Paper när man överväger den med hjärnan. Och det kan vara en fantastiskt fin människa när man tänker med hjärtat. Men jag anser att om det inte suger till på nedervåningen så ska man springa så långt man hinner, för det förhållandet kommer inte att hålla. Och om det håller blir det förbannat tråkigt. Pussy power! Eller? Har jag fel?

Inga kommentarer: