söndag 5 oktober 2008

I survived! So fucking proud!


Vecka 40 är nu över. Vilken jävla vecka. Det har varit Grön Vecka på Step In, vilket innebär att alla pass är gröna, vilket de kallar lätta. Låt er inte luras! De var fan inte lätta ska jag säga. Jag och Ellifiore har i alla fall provat på en massa olika saker som vi aldrig provat förut. Så här har min vecka sett ut.

Måndag: Step 1. Jag har sällan känt mig så innerligt kass på någonting. Den längsta timmen i mitt liv. Men det var roligt ändå, hur nu det går ihop. Det var roligt när det var slut i alla fall, så mycket kan jag säga. Inte för den som är rädd om sin stolthet. Men jävligt bra för konditionen. Och kordinationen, om man nu har nån.
Tisdag: AfroPowerDance. Större rörelser, lugnare tempo, men en hel del kluriga stegkombinationer där också. Det var riktigt mysigt att träna barfota med stearinljus-belysning.
Onsdag: Hemma från skolan 1930, det enda jag tränade stegkombinationer på var fjärrkontrollen.
Torsdag: Bodycombat. Så jävla roligt! Skönt att få slå och sparka i en timme, även om det bara är på luften framför en. Och man kände sig inte riktigt lika osmidig som på Step. Jag fick grym träningsvärk i muskeln som man använder för att slå en person som ligger ner framför en...du vet.
Fredag: Bodypump. Väldigt effektivt för armmusklerna om man går några gånger. Men ganska irriterande att behöva börja lägga på och ta av vikter hela tiden, det blev inget riktigt flyt i det hela. Men jag kände mig lite duktig. Fast svag. Fast duktig. Äsch.
Lördag: AfroPowerDance och Core. Det är en VÄLDIGT surrealistisk känsla att stå och trampa framför gymmet en lördagmorgon en kvart innan de ens har öppnat. Bara det gjorde det värt att släpa sig upp ur lakanstrasslet. Det kändes superbra på Afron eftersom jag kom ihåg de flesta stegen från förra gången, så jag blev lite kaxig. Och sen tappade jag bort mig igen förstås. Men sånt är livet. Core har jag ju gått på förut, så där var jag också lite väl kaxig. Särskilt på sista låten då jag hade så ont i höftböjaren att jag mest låg på mattan och kved. Men jag tränade en lördagmorgon. Cred till mig!
Söndag: Bodyjam. De coolaste movesen till den senaste musiken. Så stod det i alla fall. Jag kände mig graciös som en sengångare med tre ben. "Varför i helvete ser det så enkelt och snyggt ut när DE gör det?" tänkte jag ungefär 40 gånger. Men om man bara får kläm på movesen så är de nog jävligt snygga på dansgolvet.

Sammanfattningsvis. Jag överlevde. Jag har tränat hårdare och bjudit mer på mig själv än nån annan vecka i mitt liv. Och jag skulle kunna tänka mig att gå igen på vartenda pass. Inte minst för att ta revansch för heffaklump-looken jag har representerat. Men imorgon ska jag definitivt inte träna. Kanske. Tror jag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så dukig sötnos! ;) Puss!

Anonym sa...

men vad fan! idag är inte min dag på att stava eller skriva... =P gaaah! DUKTIG/FUKTIG/SUKTIG! är vad du är, hihihi! ;) Sötast är du också! Puss!