lördag 20 september 2008

Baby sugar me, gotta get my candy free...


Idag har varit en oerhört grinig dag. Att börja bekämpa mitt sockerberoende samtidigt som lingonveckan infinner sig är ju bara inte särskilt smart. Jag har varit, milt sagt, lättretlig idag utan choklad. Hundarna har tittat på mig på ett väldigt irriterande sätt, solen har skinit på ett ännu mer irriterande sätt, och till och med mina jävla mensskydd hånar mig. Jag köpte faktiskt Libresses nya designade bindor, som tydligen ska göra det LITE roligare att ha mens. Jag betvivlar det, men de kostade lika mycket som de vanliga, och som min flickvän kan skriva under på så gillar jag att prova nya saker. Hur som helst, när jag plockade fram en av dessa så stod det: "Lucky You!". Lucky me?! Där sitter man, blodfattig och chokladutsvulten med mördande ryggvärk och en jävla binda vågar komma och påstå att man har TUR. Det var droppen.

På tal om mensskydd i allmänhet så har jag läst in mig lite på "menskoppen". Nån som har provat den som vet om den är nåt att ha? Det är helt enkelt en kopp som man stoppar upp i sin vajingo(Tack Elliott för den!) och som ersätter alla bindor och tamponger och som man återanvänder i tio år, eller hur det nu var. Hur som helst mycket miljövänligt, men jag tycker ändå det låter lite läskigt. Särskilt om man läser under kapitlet "problem vid uttagandet". Där upprepas ordet "krysta" lite väl många gånger för min smak. Men det är säkert en jättebra idé.

Särskilt intressant var också rubriken "storlekar", vilket bevisar en gång för alla att size does matter. Det finns två storlekar, A och B.

Om du är under 30 år väljer du "B".
Om du är under 30 och har fött barn vaginalt, så väljer du "A".
Om du är över 30, så väljer du "A".


Med andra ord så blir man mer otajt efter 30 även om man inte fött barn. Så jävla orättvist. Undrar hur det kommer sig?

Om du tränar mycket, t ex på elitnivå, så kan det påverka slidmuskulaturen och även ditt val av storlek.

Verkligen jättespännande. Jag vet att jag har skrivit i bloggen ett antal gånger att jag tränar för att bli fittare/fittigare/fittast, men jag menade ju faktiskt bara "mer fit", d.v.s. mer allmänt vältränad. Tänka sig att själva Miss Priscilla (Tack Carla för den!) kan bli tajtare när man tränar hårt. Spännande tanke.

Nu har jag distraherat mig själv från choklad tillräckligt länge, så nu ska jag fortsätta prata med min älskling och gå och lägga mig. Om du vill läsa mer om fenomenet menskoppen så kolla här.

Inga kommentarer: