måndag 7 september 2009

På rätt spår!

Nu känns det äntligen som om jag är på rätt spår. Så skönt!

Imorgon åker jag till Skellefteå för första kursträffen med min nya klass. Spännande! Det ska faktiskt bli roligt. Medelåldern i klassen verkar vara ganska låg, de flesta är 20-nånting. De allra flesta är tjejer. Jag har pratat lite på klasschatten som vi tydligen har, med ett par stycken och de verkar trevliga och ungefär lika förvirrade som jag. Skönt att det inte bara är jag. Det finns tydligen nån msn-grupp också som jag ska ansluta mig till när jag kommer hem. Just nu sitter jag på LTU och har gjort en försenad uppgift, den första i kursen Hälsa/ohälsa och psykiatrisk omvårdnad.

Jag har även bokat rum på campingen i Skellefteå och det är minst två till i klassen som också ska bo där. Så nu ska jag vrida på hela min sociala förmåga så jag får lite nya vänner. Tyvärr tror jag inte nån bor i Boden, det var mest Umeå och Piteå och sådär. Men det är ju inte alltför långt borta. Så jag drar till Skellefteå runt halv sju imorgon bitti, och återkommer till Boden sent på torsdag kväll, förhoppningsvis inte lika förvirrad.

Snart kommer Hanna! De här skoldagarna kommer gå skitfort och sen kommer helgen vara så otroligt seg för då kommer jag bara att vänta och vänta. Och jag vill bara påpeka att den som väntar på en goding kan få vänta på tok för länge!

Ni ser hur jag är, det är uppåt och neråt och uppåt och neråt, hela tiden. Ena stunden är allt skit, nästa är jag värsta optimistiska typen, och sen blir det skit igen. Jag är trött på att försöka hänga med i mina egna svängar. Men jag ska njuta av mitt "uppåt" som jag upplever just nu i alla fall.

Over and out.

Inga kommentarer: