lördag 12 september 2009

En ny dag, tack som fan

Skönt med en helt ny dag. Jag har sovit som en liten gris inatt, men drömt konstiga drömmar om pappa och farmor. Så grymt jobbig dag igår, det går knappt att beskriva. Borde ringa mamma och fråga om hon kan hämta ut ett paket som kommit men det känns inte som läge för det efter att hon rusat ut och smällt igen dörren igår. Och pappa vet jag inte vad han hade för problem, han ringde och var rent ut sagt jävligt spydig och elak men maskerade det som "bry-sig-om" och det HATAR jag. Jag skulle lika gärna kunna ha två jävla kokosnötter som föräldrar.

Jag längtar verkligen till på måndag då min älskling kommer! Hon är ljuset i mitt liv! Vi har inte planerat in så mycket, men vi hoppas på jävligt dåligt väder framöver så vi känner oss tvingade att stanna hemma i sängen. Jag behöver dock en bil för att kunna hämta henne på Kallax och då är det bara mina föräldrar som finns till hands.

Men nu ska jag skita i dem och ha en lugn och mysig helg för mig själv. Jag har definitivt fått en överdos av människor på sista tiden, jag är inte riktigt van. Så egentligen ska jag passa på att vara riktigt inåtvänd, tystlåten och asocial i helgen, bortsett från lite katt-kommunikation.

Inga kommentarer: