onsdag 11 februari 2009

Utmaning på G

Jag har blivit utmanad av Josefine, och utmaningar är ju till för att antas.

Regler: Varje person börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för utmaningen. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de blivit "tagna" och att de ska läsa i ens blogg för mer info.

Helt ärligt...

Jag är en riktig samlare.
Jag har extremt svårt för att göra mig av med saker, men jag är mycket bra på att samla på mig saker. Jag sparar kläder jag inte kan ha, musik jag inte lyssnar på, filmer jag inte tänker se om... Jag har kvar prov jag skrev i högstadiet och gamla biljetter och kvitton, helt onödiga saker som har nån slags affektionsvärde för bara mig. I just love my stuff.

Jag har svårt att göra en sak samtidigt.
Att "bara" se en film är Väldigt jobbigt. Jag vill helst se filmen, läsa en tidning, äta nånting och prata med en polare på samma gång. Om jag ska ta ett bad tar jag gärna med nåt man kan äta eller dricka, min mobil, och om jag bara hade ett badkarsbord skulle jag helt klart läsa också, plus lyssna på musik. Jag har inte alltid varit sån men numera är jag rejält rastlös och har svårt att koncentrera mig på något en lång stund. Jag ser oftast inte ens på filmer - de är så jävla långa. Nej, hellre ett avsnitt Scrubs på 20 minuter så jag kan rassla iväg och göra nåt annat!

Jag har för tillfället 17 olika sorters te.
Smaka?

Jag har väldigt svårt för instrumental musik.
Jag lyssnar på instrumental musik ett par gånger vart hundrade år, men jag blir mest irriterad. Det viktigaste för mig i musik är budskapet - låten kan vara halvtaskig om texten är riktigt bra. Jag måste ha texten så att jag kan tolka budskapen, samla citat och lyssna på just den låten när jag är på ett visst humör. Så åt helvete med delfinsång och vågskvalp och panflöjter, jag vill ha nåt ordagrant.

Jag vill inte ha barn.
Nix, så är det. Dels tycker jag generellt inte om barn, inte mer än jag tycker om människor i nån annan ålder. Dels har jag tillräckligt bra självinsikt för att inse att jag skulle bli en riktigt usel mamma, och jag gör världen en tjänst genom att inte testa den teorin. Som tur är har jag en flickvän som är helt på samma linje, så vi slipper bråka om spermajakt och annat jobbigt. Vi är så nöjda med våra håriga bäbisar.

Jag dricker inte kaffe, och jag kommer inte att göra det heller.
Så nu vet ni det, alla ni som försöker locka, hota, fresta, truga, böna och be för att jag ska ta mig en kopp när jag får oväntat besök: ni kan ge upp nu. Jag är envis som en mycket ålderdomlig åsna, och jag blir aggressiv när jag utsätts för press. Beware, and be warned.

Jag utmanar:
Jojo
Ellifiore
Bambi
Cat
Schtin
Schrimpy

1 kommentar:

Anonym sa...

hehe sånt är alltid kul :)