måndag 28 mars 2011

Sommarjobbet kirrat

Just nu är jag ute på praktik och är ganska trött både dagar och kvällar. Jag är på ett gruppboende för personer med psykiska funktionshinder och samtidig missbruksproblematik. Jag beundrar verkligen personalen, det är inget lätt jobb på något sätt, men jag tycker de gör det jävligt bra och jag lär mig en hel massa. Jag har även fixat sommarjobb på boendet, så i sommar kommer jag att titulera mig själv som boendestödjare. Det kommer att bli en rejäl utmaning för mig men jag hoppas jag kommer att göra mig själv stolt. Efter sommaren vet jag inte riktigt vad det blir av mig. Det är ju slutpluggat för min del men jag räknar med att jag kommer hoppa runt mellan olika ställen innan jag hittar någonstans där jag kan tänka mig att stanna en längre tid. Jag vill inte dö nyfiken.

Hanna har börjat som trainee hos en professionell travtränare idag, och jag hoppas hon kommer att trivas. Vi har samlat lite vuxenpoäng genom att köpa ny matta, sängkläder, handdukar, våffeljärn och annat skittråkigt. Ja våffeljärnet var inte så tråkigt för det gav riktigt mumsiga våfflor. Men resten...gäsp. Jag förstår inte hur folk kan lägga groteska summor på heminredning, men tydligen är inredningstidningar den nya svensson-pornografin.

Hanna har köpt spelet Labyrinth, det spelade jag massor av gånger när jag gick på fritids, och konstigt nog är det fortfarande lika roligt, eller till och med roligare. Nu för tiden får jag inte raseriutbrott när jag förlorar. Inte varje gång i alla fall!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag spelade också labyrint på fritids :) måste vara ett av de bästa spelen!! :)
Jag köpte det för några år sedan och spelar det lite då och då. Hoppas allt är bra, kram Jenny