onsdag 30 december 2009

Dags att avrunda det här året.

Imorgon är allra sista dagen på detta år, i alla fall enligt oss i västvärlden. Personligen tycker jag 2009 varit ett riktigt bottennapp, jag ska stryka ett streck över skiten och se framåt. Jag tror 2010 kommer bli ett kickass år. I januari kommer min älskling till mig och stannar i tre månader! Hur underbart är inte det! Hon ska göra praktik hos min mamma, och mamma har lovat att vara snäll. Vi får se hur det blir med det, jag kan alltid tvinga mamma att avge det som nyårslöfte. Jag och Hanna har planerat värsta grymma grejerna nu när vi ska bo tillsammans i tre månader. Vi har tre månaders prövotid, så att säga. För att se så vi kan leva ihop utan att ta ihjäl varann. Men två människor, två katter och två hundar i en etta, det är ju lugna gatan, eller?

Vi ska till exempel HANDLA tillsammans. Jag längtar som fan! Vi ska skriva en inköpslista och ha kundvagn! Värsta grymma grejen. Plus att vi ska tvätta tillsammans, och när Hanna ska vara jätteduktig och åka till ett råkallt stall äckeltidigt på morgonen så ska jag ha fixat MATLÅDA till henne! Fatta så grymma grejer. Och om jag skär mig i fingret kan Hanna hjälpa mig plåstra så jag slipper bloda ner hela badrummet.

Jag har aldrig varit sugen på sambogrejen över huvud taget eftersom jag HATAR att kompromissa och eftersom att jag trivs bra med att bo ensam och vara diktator. Men jag tycker det känns skitspännande och roligt med sambo-på-prov. Kanske kommer jag och Hanna ha vårt första bråk? Hur spännande är inte det liksom. En riktig utmaning. Det bästa med alltihop är ju allt hångelmyspussgullknull som vi kan ägna oss åt varje dag! Det är ju i alla fall min drömvision, i verkligheten kommer nog mamma plåga min älskling så hårt så varje kväll avslutas med att Hanna somnar som en stock i soffan och jag sitter bredvid och ropar "men va i helvete vaaaknaa vi skulle ju knuuullla...!"

Idag och igår har jag jobbat för första gången på hur länge som helst, det kändes jävligt bra. Jag har saknat att jobba. Förhoppningsvis blir det mer jobb för mig nästa år. 2010 är även året då jag kommer bli smal, och jag kan inte ens beskriva hur kickass det känns. Jag har redan siktet inställt på skinny bitch. Det är bara så. Och om du är insatt så vet du att jag har rätt.

Så kom igen då för fan 2010, kom och ta mig!

Inga kommentarer: