lördag 5 januari 2008

Gott nytt år!


Jag har tagit en för mig jävligt låååång bloggpaus...livet kom helt enkelt emellan. För övrigt har jag under jul och nyår försökt att inte tänka onödigt mycket, och då blir man inte heller så sugen på att skriva. Hur som helst.

Hanna har varit här under nyår. Så jävla underbart! När vi väl träffas är det helt obegripligt att vi stått ut med att inte träffas under så många dagar. Man kan lugnt säga att hon gör mig kåt glad och tacksam! Vi har faktiskt inte spenderat alla dygnets timmar i sängen, lite annat har vi faktiskt hunnit med. Vi har varit i stallet och Hanna har ridit en av mamsens hästar. Själv följde jag och Nicki med på en vild färd med vagnen bakom en annan av mammas hästar. Stackars Nicki. Hon galopperade för allt hon var värd, med pälsen åt alla håll och ögon som pingisbollar. Duktig vovve. Vi har även, hör och häpna, ätit nyårslunch hos min pappa! Japp, det är sant. Och på nåt sätt lyckades vi hålla oss från att hångla under hela lunchen. Duktigt av oss tycker jag. Pappa var väluppfostrad och nästan inte pinsam faktiskt, och smörgåstårtan var god. Jag har ju inte sagt nåt åt pappa om att Hanna råkar vara min flickvän. Han kanske har räknat ut det själv. Eller inte. Det är svårt att veta med pappa. Han är en klurig typ.

Jag hade även en middag med tacogratäng som blev jävligt trevlig. Vi sjöng singstar och alla var så talangfulla, särskilt pojkarna som inte ens ville sjunga från början. Angel och Hanna som sjunger Di Leva, det är nog det roligaste jag hört i hela mitt liv. Tänk att den människan får ge ut skivor. Fascinerande.

Så nu känns det jävligt tomt och tråkigt, igen. Men jag tänker planera in nästa Hanna-resa så fort jag får det jävla schemat nån gång.

Julen var lugn och ro-betonad. Lunch hos mormor, middag hos mamma, How the Grinch stole Christmas med vovven på kvällen. Mormor hade mest julstämning av alla. "Men oj oj oj, inte begriper jag varför ni ska köpa presenter åt ett lik." God jul på dig med mormor.

Och nu är det nytt år. Det måste verkligen bli bättre än förra året. Jag kommer få fel på tårkanalerna om jag gråter så mycket i år som jag gjorde förra året. Tur att jag träffade Hanna förra året. Det hände alltså nåt som var jävligt bra, och inte bara saker som var enbart jävliga.

Det här är mitt blogg-inlägg från qruiser som jag skrev på nyårsafton 2006:

Äntligen är 2006 slut, om ett par timmar i alla fall. 2006 was indeed a crappy year. Men med ett skönt avslut.
Jag har nyss klivit upp ur ett skumbad med badbomber, MASSA skum, levande ljus och en kall cider i näven. *aah*

Jag har snickrat ihop lite löften dessutom, och dom ska hållas den här gången. ett år lovade jag typ fem saker, ingen av dem enkla, och höll allihopa, nu förväntar jag mig en favorit i repris!

Nyckelord för nyårslöften: Mer! Mer plugg, mer umgänge med vänner och familj, mer träning, hälsokost, pluggande, läsande, kärlek, sex, sömn, skratt och skoj!
Det lät väl ganska enkelt? Det är så vagt formulerat så det är jag själv som bestämmer om jag lyckats eller inte, dessutom var 2006 ett skitår med brist/icke-existens på nästan alla ovanstående plan...Tragiskt! Fast en hel del skoj hann jag i alla fall med :)


Lustigt att jag tänkte ungefär likadant då som nu. Jag tyckte det var skönt att 2006 tog slut, och det är skönt att 2007 är slut. Förutom arbetet som ska lämnas in på måndag. Som jag och Elli ska börja med idag. Kanon! Och tentan om en vecka. Som jag har noll koll på. Hurra för det nya året!

Bilden: Snöleopard! Utrotningshotad übersöt liten kisse. Jag vill ha!


Dagens Sex and the City-fråga:
- Can you be friends with an ex?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp jag är också här nu, tänkte bara säga att i see u bara så du vet babe:) Föresten tror lätt jag o hanna får ta revansch nån gång vi kan nog bättre..;)

Chimairan sa...

haha ja det tror jag säkert att ni kan ;) jasså är du också en bloggis? skicka länken då kvinna :D